Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vremea se răcește în următoarele zile, iar temperaturile vor coborî noaptea și la -20 de grade Celsius

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de cod galben de frig persistent, valabilă de duminică, de la ora 11:00, până marţi.

Temperaturile vor coborî noaptea şi la -20 de grade Celsius, avertizează ANM. Atenţionarea meteorologilor vizează 26 de judeţe şi Capitala. În Capitală, în următoarele două zile se vor înregistra şi -14 grade Celsius.

În Moldova, Muntenia, Oltenia şi estul Transilvaniei, vremea se va menţine deosebit de rece, temperaturile diurne vor fi negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi -3 grade, iar cele minime se vor situa între -20 şi -10 grade, izolat mai coborâte.

Valorile de temperatură sunt cu aproximativ 10 grade mai coborâte decât ar fi normal pentru ceea ce înseamnă o lună de iarnă la noi în ţară.

Luni dimineaţă şi marţi dimineaţă vor fi valori sub limita gerului în Capitală, chiar -14 grade Celsius, a precizat meteorologul Viorica Dima pentru Telejurnal. La amiază vor fi -2, -3 grade, în loc de 5 grade aşa cum ar trebui pentru această a doua decadă a lunii februarie.

Potrivit meteorologului, abia spre weekendul următor ajungem să vorbim de o vreme normală pentru această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea