Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Precizări de la Casa Județeană de Pensii Alba, privind plata pensiilor în luna decembrie. Termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

casa-de-pensii-albaCasa Județeană de Pensii Alba anunță beneficiarii cum se va face plata pensiilor în luna decembrie 2016.

”Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă, din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii și luând în considerare disponibilitatea C.N. Poșta Română SA de a plăti toate pensiile până pe data de 23 decembrie, va comunicăm următoarele:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Casa Județeană de Pensii Alba va depune, la oficiile poştale corespondente, ordinele de plată reprezentând sumele de plată a pensiilor astfel:

– tranșa I, II și III rămân neschimbate conform convenţiei;

– tranșa IV: 19 decembrie 2016 în loc de 21 decembrie 2016;

Datele de depunere a ordinelor de plată reprezentând comisionul de transmitere a pensiilor rămân neschimbate, transmite CJP Alba.

Casa Judeţeană de Pensii Alba, Str. Tudor Vladimirescu , nr. 61 . Alba lulia, jud. Alba. Tel.: 0258 811531 Fax : 0258 819083.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea