Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. O bucată din termoizolația unui bloc din Alba Iulia s-a desprins și a căzut pe trotuar, în urma unei furtuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tencuiala bloc01O bucată din termoizolația de polistiren a unui bloc din cartierul Cetate din Alba Iulia s-a desprins și a căzut pe trotuar, miercuri, în urma unei ploi torențiale.

Vântul puternic a desprins o bucată din polistirenul menit să izoleze termic ultimele etaje ale unui bloc, iar Poliția Locală a îngrădit apoi perimetrul pentru evitarea oricărui pericol.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Incidentul s-a produs pe strada Gladiolelor din cartierul Cetate. Inițial, polițiștii locali le-au transmis oamenilor să nu mai parcheze i-au atenționat pe trecători să evite zona, iar apoi s-au lipit benzi pentru a delimita perimetrul, iar firma de salubrizare a curățat zona. Colegii vor verifica permanent zona”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Alba Iulia.

Un localnic a atras atenția că înainte cu puțin timp de producerea incidentului, pe trotuarul unde a căzut bucata din termoizolație, se jucau copii.

”Înainte să se pornească furtuna, stăteam pe geam și am văzut copiii cum se jucau aici, jos. I-am chemat în casă, iar în următoarele 10 minute, placa a căzut. Este oi lipsă de responsabilitate față de viața cetățenilor și față de copiii din jurul nostru. Dacă faci o lucrare, prezinți o garanție și nu pui viața oamenilor în pericol”, a spus acesta.

Termoizolația a căzut de pe blocul 5G, scara B.

[nggallery id=2531]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea