Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Excursie la Şureanu pentru copiii de la Aşezământul “Sf. Vasile cel Mare”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia StudenAsezamantul Vasile cel Mare Sureanu2t Sport Alba Iulia împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia le-a oferit copiilor de la Aşezământul social “Sfântul Vasile cel Mare” din municipiul reşedinţă de judeţ, o excursie la Domeniul Schiabil Şureanu, evenimentul petrecându-se la finele săptămânii trecute. La bucuria micuţilor a participat firma Obiectiv Sport care a donat săniuţe şi schiuri pentru fiecare copil, dar şi firma Livio Dario care a asigurat transportul. “Pentru copii a fost o zi de neuitat, aceştia aflându-se pentru prima oară pe o partie adevarată de schi”, a declarat Cătălin Costea, preşedintele Student Sport Alba Iulia.

[nggallery id=2888]

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea