Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Penny Market Teiuş, inaugurat în prezenţa oficialităţilor. MIERCURI, de la ora 7.00, acces liber pentru public. PROMOŢII atractive!

Ziarul Unirea

Publicat

în

penny teius37Miercuri, la ora 7.00, primul supermarket din Teiuş – Penny, îşi va deschide porţile şi îşi aşteaptă clienţii cu oferte care mai de care mai atrăgătoare. Magazinul Penny Market Teiuş are 14 angajaţi, o suprafaţă de 750 mp, 50 de locuri de parcare şi oferă clienţilor săi aproape 2.000 de articole – alimente de bază, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

Marţi s-a tăiat panglica noului şi modernului magazin din oraşul Teiuş, eveniment la care au luat parte primarul localităţii – Mirel Hălălai, primarul comunei Stremţ – Traian Ştefan Popa, Dănuţ Hălălai – comisar şef al Gărzii de Mediu Alba, Emil Nistor – comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Alba, reprezentanţi ai Grupului Rewe – Sebastian Costin, Cristian Ciuciu, Adrian Parascan, Dorin Frăţilă – directorul magazinului, personal al magazinului, consilieri locali şi alţi invitaţi.

Primarul Mirel Hălălai a declarat: „Asistăm azi, la Teiuş, la inaugurarea unui modern complex comercial ce întregeşte peisajul urban al oraşului. În urmă cu 2 ani şi jumătate, când am preluat mandatul de primar al oraşului, aici, unde s-a ridicat magazinul, era o zonă plină de bălării, care mi se părea părăsită. După eforturi susţinute ale reprezentanţilor companiei Rewe iată că Teiuşul capătă o penny teius45nouă faţă atât din punct de vedere al confortului urban, cât şi în privinţa desfăşurării unui act comercial de calitate, făcut exclusiv în folosul locuitorilor oraşului Teiuş. Vreau ca acest oraş să prospere, să meargă înainte în privinţa unui comerţ civilizat, loial, iar cetăţenii să poată să cumpere marfa pe care o doresc la preţuri accesibile dictate de piaţa liberă şi nu de alte interese. Nu sunt reprezentantul nici unui grup de interese, sunt primarul oraşului Teiuş! Ştiu că pe parcursul derulării investiţiei au apărut şi piedici. Cei care mă cunosc ştiu despre ce e vorba! Un lucru e clar: pe mine m-au votat teiuşenii, nu unu sau două grupuri de interese din oraş! Când timp Dumnezeu îmi dă sănătate voi rămâne reprezentantul teiuşenilor! Felicit compania pentru ceea ce a făcut aici. Ne dă un motiv de laudă că aici, în centrul oraşului, se află un punct de referinţă, Magazinul Penny. Vreau să-i asigur pe reprezentanţii companiei că în mine au un prieten cât timp se respectă legea şi comerţul se face în interesul cetăţeanului. Am fost mereu de partea celor care au adus un plus de valoare oraşului, nu a celor care au tras acest oraş înapoi! Vreau să facem împreună o echipă, prin obiectivele economice din acest oraş. Felicitări celor care au dorit să se schimbe ceva în acest oraş!”

*Penny vine la Teiuş cu promoţii!

Cei ce trec pragul magazinului au parte de promoţii, aşa cum se întâmplă ori de câte ori un nou supermarket îşi deschide porţile. Clienţii pot să cumpere legume sau fructe la preţuri foarte bune, iar o ofertă de nerefuzat este găleata de portocale (aproape 7 kg) la preţul de 15,99 lei. Cei care fac cumpărături al căror preţ depăşeşte 100 de lei primesc o farfurie. Oferta mai cuprinde telefoane mobile la aproape 250 de lei, biciclete pentru copii la 100 de lei, scuan directorial la 80 de lei, TV LED la preţul de 600 de lei. Clienţii trebuie să ştie că la produsele non foond oferta este limitată, aşa că e nevoie ca ei să se decidă repede ce doresc să cumpere.

Programul magazinului este: luni – sâmbătă, de la ora 7.30 la ora 21.00, iar duminică – de la ora 8.00 la 19.00. De sărbători, programul magazinului se va prelungi, pentru ca toţi clienţii să poată să cumpere produsele necesare în gospodărie.

Adriana DURIGĂ, Alexandra MATEŞ

[nggallery id=2728]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ce este CNP-ul fiscal sau numărul de identificare fiscală. Procedura de solicitare și atribuire

Bera Larisa

Publicat

în

Ce este CNP-ul fiscal sau numărul de identificare fiscală. Procedura de solicitare și atribuire Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță care propune modificări și completări importante la Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală. Printre aceste schimbări se numără introducerea CNP-ului fiscal sau Numărului de Identificare Digitală în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea