Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Accident rutier la Blaj: coliziune între două autoturisme, într-o curbă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

accident DN 7 Cugir (9)Echipa operativă de la Poliția Blaj a cercetat împrejurările în care s-a produs, ieri seară, un accident rutier, la intrarea în municipiu.

S-a stabilit că Petru B., de 25 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, din direcţia de mers Crăciunelul de Jos – Blaj, într-o curbă la stânga, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de un autoturism ce tracta o semiremorca, ansamblu condus de Ioan T., de 34 de ani, din oraşul Zlatna, care circula din sens opus şi care la rândul său nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare,  între cele două autovehicule producându-se o coliziune.

În urma impactului, Eva Ş., de 20 ani, din municipiul Aiud, pasageră în  autoturismul condus de către Petru B., a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportată la Spitalul municipal Blaj.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO Deschiderea oficială a celei de-a XLIV-a ediţii a Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deschiderea oficială a celei de-a XLIV-a ediţii a Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm Cea de-a XLIV-a ediție a Festivalului Internațional ”Lucian Blaga” a început oficial vineri, 17 mai 2024, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm. Citește și: 17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea