Rămâi conectat

Curier Județean

Ce daruri îşi fac românii de Paşte – cele mai inspirate obiecte pe care le poţi oferi

Ziarul Unirea

Publicat

în

cadouAi rămas fără idei cu privire la micile cadouri pe care vrei să le faci de Paşte? Te poţi inspira din lista de mai jos, care cuprinde cele mai des întâlnite daruri pe care şi le fac românii cu această ocazie.

Potrivit unui studiu recent realizat de Mednet Marketing Research Center, cu ocazia Paştelui românii cumpără pentru cei dragi mai ales dulciuri, vin şi cafea (60%), dar şi articole de îmbrăcăminte (39%) sau accesorii vestimentare – eşarfe, genţi, curele (34%),.

Alte cadouri preferate de români în această perioadă specială sunt accesoriile pentru masa de Paşte – pahare, faţă de masă, șerveţele (23%), încălţămintea (20%) sau bijuteriile (7%).

Nu lipsesc din lista cadourilor nici BANII cash – 7% dintre românii apelează la această metodă „sigură” de a le face o bucurie persoanelor apropiate.

Un cadou mult mai inspirat constă în jucăriile pentru cei mici (doar 4% dintre români au această idee). Românii mai cumpără, de asemenea, cărţi, CD-uri sau Mp3 player.

Cu ocazia Paștelui, aproape 70% dintre persoanele intervievate, din mediul urban, au declarat că intenționează să cumpere cadouri celor dragi.

Principalul „beneficiar” al acestor cadouri este persoana iubită (soțul/soția sau iubitul/iubita), peste 60% dintre respondenți oferind „perechii lor” daruri de Paște.

Potrivit studiului Mednet Marketing Research Center, mai mult de jumătate dintre aceștia au declarat că vor oferi cadouri atât  părinților (58,4%), cât și copiilor/nepoților (57,7%). Atunci când ne referim la familiile cu copii, principalul „beneficiar” al cadourilor de Paște devine copilul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”

Bera Larisa

Publicat

în

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier” Patru pompieri din cadrul ISU Alba au participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit aproape 100 de salvatori militari din 28 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea