Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Muzică, dans, scenete şi flori pentru doamne şi doamnişoare, de 8 Martie, la Liceul Teoretic Teiuş

Alexandra Mates

Publicat

în

8 martie Liceul Teoretic Teius03 Liceul Teoretic Teiuş a organizat vineri un spectacol în cinstea femeilor care se serbează în data de 8 martie. Momentele au fost pregătite de cadrele didactice de la grădiniţe, clasele primare, gimnaziale şi liceu.

În deschidere au fost prezenţi seniorii, persoane aflate la vârsta a treia din Teiuş. Au urmat momente de dans, muzică, scenete, coordonate de cadrele didactice şi ansamblul Ghiocelul, Top-dance 2007 şi Rrom dance Teiuş. Consiliul Şcolar al Elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş a oferit un bucheţel de ghiocei şi viorele doamnelor şi domnişoarelor aflate la spectacol iar revista şcolii, Generaţia Pro a realizat un număr de colecţie, destinat femeilor. La spectacol au fost prezenţi directorul liceului Octavian Rusu, primarul Mirel Hălălai, consilieri locali, cadre didactice, părinţi.

„În această zi  sărbătorim  Ziua Femeii încă din 1913, ca urmare a eforturilor femeilor de a obţine condiţii mai bune de lucru şi drept de vot. Chiar dacă vremurile s-au schimbat şi suntem tot mai aproape de ţelurile pentru care înaintaşele noastre au luptat, sărbătorim şi azi cu aceeaşi satisfacţie Ziua Internaţională a Femeilor. În România, Ziua Femeii coincide şi cu Ziua Mamei, ambele sărbătorile pe data de 8 martie. Cu această ocazie le dorim tuturor femeilor La mulţi ani!”, a transmis prof. Romina Pop.

[nggallery id=1250]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Titularizare 2024: Rezultatele finale după contestații vor fi publicate pe 31 Iulie. Repartizarea pe posturi începe pe 1 august

Bera Larisa

Publicat

în

Titularizare 2024: Rezultatele finale după contestații vor fi publicate pe 31 Iulie. Repartizarea pe posturi începe pe 1 august Rezultatele finale ale concursului național de angajare în învățământ vor fi disponibile miercuri, 31 iulie, conform calendarului oficial. Candidații care au obținut cel puțin nota 7 pot fi angajați pe posturi pe perioadă nedeterminată, în funcție […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea