Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Zumba Fitness Party” – o oră de mişcare şi distracţie pentru o cauză nobilă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Asociaţia „Maria Beatrice” va organiza duminică, 16 octombrie, de la ora 18.00, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” situate în zona căminelor studenţeşti din apropierea Bazinului Olimpic Alba Iulia, spectacolul umanitar „Zumba Fitness Party”, ne-a informat preşedintele asociaţiei, prof. Sebastian Onac, tatăl micuţei Maria Beatrice.
„Preţul unui bilet este de 10 lei şi se cumpără la intrarea în sala de sport, iar banii încasaţi din vânzarea biletelor şi din eventualele donaţii vor fi direcţionaţi către Asociaţia «Maria Beatrice», în vederea dotării Centrului de Recuperare pentru Copii cu Dizabilităţi «Prietenii Mariei Beatrice», de la Căminul pentru Persoane Vârstnice de la Schit”, a declarat Sebastian Onac. Pe site-ul http://www. mariabeatrice.ro pot fi văzute toate demersurile făcute pentru înfiinţarea acestui centru pentru copiii cu grave probleme de sănătate.
Zumba combină energia şi muzica ritmată, motivantă, cu mişcări unice de dans, care facilitează învăţarea rapidă şi asigură buna dispoziţie. Zumba foloseşte o fuziune de dansuri latino şi internaţionale (de la cumbia columbiană la merengue, salsa şi calypso, hip – hop şi reggaeton), creând astfel un antrenament eficient, dinamic şi captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic şi fitness, cu mişcări în ritmuri rapide care tonifică şi sculptează corpul. Muzica este amuzantă, vibrantă, stimulează simţurile, în timp ce mişcările dinamice ajută la arderea de calorii.
„Ceea ce vom organiza noi va fi o oră de zumba lărgită, în sensul că demonstraţia noastră va fi urmată şi de publicul prezent, care va fi angrenat la mişcare. Vom pregăti o coregrafie spectaculoasă, în care vom combina dansul cu exerciţiile fizice. Pentru mulţi va fi, probabil, o familiarizare cu acest sport. În plus, atmosfera va fi una antrenantă, muzica este prelucrată special pentru cursurile de zumba şi o primim din America în mod regulat”, spune Adina Stoica, instructor de zumba în Alba Iulia.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ACCIDENT în Petrești: Coliziune între două mașini

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | ACCIDENT în Petrești: Coliziune între două mașini Un accident s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30 în Petrești. Este vorba de două mașini implicate. Revenim cu amănunte. Secțiune Știri sub articolul principal Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI Ultimele știri publicate în Ziarul Unirea Alimente de evitat în perioadele caniculare: Cum să ne […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea