Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Serbare de Crăciun la Şcoala „Ioan Mihu” din Vinerea: Poeziile, colindele, scenetele şi cântecele elevilor au întregit magia sărbătorilor de iarnă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şi anul acesta, Crăciunul, simbolul Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos a fost sărbătorit aşa cum se cuvine de elevii Şcolii Generale „Ioan Mihu” din Vinerea. Ei s-au străduit ca prin momentele pe care le-au pregătit să aducă înaintea celor care au fost prezenţi în sala de spectacole a Căminului Cultural din localitate magia sărbătorilor de iarnă.

Printr-un deosebit de atractiv program care vesteşte Naşterea Domnului, elevii ciclului primar au transmis un puternic mesaj de a fi mai buni, mai darnici, mai înţelepţi, aşteptând cu inimile curate această mare sărbătoare a creştinităţii-Crăciunul.

Povestea de Crăciun, Naşterea lui Hristos, Magia Crăciunului şi Întâlnirea cu Moş Crăciun s-au dovedit minunate  întreceri de interpretare ale copiilor din care n-au lipsit colindele, poezia, scenetele şi cântecele, expoziţia de picturi, desene şi felicitări, toate la un loc exprimând bucuria întâmpinării marii sărbători a Naşterii Mântuitorului.

Este meritul copiilor dar şi al învăţătorilor care i-au sprijinit pentru reuşita acestei frumoase manifestări: Mihaela Szilagyi Tomoiu (clasa a III-a), Luminiţa Enescu (clasa a I-a), Ana Herlea (clasa pregătitoare), Ioan Budă (clasa a II-a a IV-a ), şi nu în ultimul rând a directorului şcolii Gimnaziale nr. 3, prof. Stela Târlea şi a directorului adj prof. Aurel Milea.(C. P.)

[nggallery id=927]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea