Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Albaiulianul Gicu Grozav nu a uitat de unde a plecat şi a fost în vizită la fosta şcoală

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav se află în Alba Iulia şi cu acest prilej a făcut o vizită la Şcoala „Ion Agârbiceanu”, pe băncile căreia a învăţat şi el. De prezenţa internaţionalului, component al echipei României de fotbal s-au bucurat toţi elevii Şcolii Generale „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia, însă şi profesorii care l-au avut la clasă în urmă cu ceva vreme, pe cel mai bine cotat fotbalist albaiulian din aceaste timpuri.

Fotbalistul albaiulian a uitat de fotbal în această perioadă şi făcut o vizită şcolii, pe băncile căreia s-a format. Gicu Grozav a împărţit autografe, s-a pozat cu cei care îl numesc „idol” şi chiar s-a băgat la o miuţă în sala de sport a şcolii. De vizita sa s-au bucurat toţi elevii care au împânzit site-urile de socializare cu poze alături de fotbalistul vedetă al judeţului Alba. Ba, mai mult, tabla clasei a 7-a A de la „Ion Agârbiceanu” era colorată cu un mesaj frumos pentru celebrul albaiulian, „Gicu, te iubim”. Însuşi fotbalistul a postat un mesaj pe Facebook prin care şi-a arătat bucuria din zilele trecute. „M-am simţit extraordinar la fosta mea şcoală, nr. 6, Ion Agârbiceanu” a punctat Gicu Grozav pe profilul de Facebook. Fiind în luna cadourilor, Gicu i-a oferit unui profesor de istorie, Nicolae Andron, tricoul său din naţionala României.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Gestul făcut de Gicu Grozav este unul foarte frumos şi apreciat de întreaga lume. Felicitări, Gicule!

sursa foto: facebook

[nggallery id=905]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea