Rămâi conectat

Actualitate

A început împodobirea Albei Iulia cu tricolor!

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

De astăzi şi până vineri, Alba Iulia va fi împodobită cu tricolor! Mii de steaguri cu România vor atârna pe stâlpii de iluminat ai oraşului pentru a aduce aminte de evenimentul principal al istoriei României, care a avut loc la Alba Iulia şi totodată de realizarea unui deziderat al locuitorilor din Spațiul Carpato-Danubiano-Pontic, unirea Transilvaniei cu România.

Astăzi au fost amplasate primele steaguri cu România şi cu Uniunea Europeană, iar conform reprezentanţilor primăriei, mii de steaguri vor colora Oraşul Marii Uniri la a 95-a aniversare de la Marea Unire. Odată cu aderarea României la Uniunea Europeană tricolorul este însoţit de steagul european format dintr-un cerc de douăsprezece stele aurii pe un fundal albastru.

[nggallery id=747]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!” Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”. La protestul din fața Guvernului, polițiștii locali veniți din toată țara au cerut sporuri pentru condiții speciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea