Rămâi conectat

Curier Județean

Au căzut primii fulgi de nea la Alba Iulia!

Alexandra Mates

Publicat

în

 Nu au mai aşteptat luna decembrie. Cei mai curajoşi fulgi de nea au căzut în această dimineaţă în municipiul Alba Iulia, dar din păcate, la fel de …curajoşi s-au şi topit. Atmosfera de iarnă, cu aerul tare şi fiorii gerului,  începe să se simtă. În unele zone ale ţării, în special în zona de munte, zăpada s-a aşternut deja, iar iarna îşi intră încet, încet în drepturi.

 Parfumul fulgilor de nea anunţă iarna…Primii fulgi de nea, asemenea unui roi de fluturi albi, au căzut astăzi în oraşul Alba Iulia. Şi deşi nu s-au aşternut peste case şi străzi, cei care s-au bucurat de frumuseţea dansurilor fulgilor prin aer au început să-şi exprime sentimentele pe reţelele de socializare.

 Aşteptăm nerbdători să ningă, cu fulgi mari ce ni se topesc pe suflet, să ne batem cu zăpadă, să facem oameni de zăpadă, să ne dăm cu sania, iar împătimiţii schiurilor să ia drumul munţilor….

 Meteorologii anunţă pentru această săptămână  temperaturi scăzute, ce variază între -6 grade şi 4 grade Celsius. Cu alte cuvinte, cu siguranţă o să avem sărbători cu zăpadă, ce ne vor face să simţim cu adevărat atmosfera de basm a Crăciunului şi a Anului Nou. Dă Doamne să fie aşa!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 101.000 salariați, înregistrați în Alba: Cât este salariul mediu BRUT în județ și câți bani primesc angajații în mână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 101.000 salariați, înregistrați în Alba: Cât este salariul mediu BRUT în județ și câți bani primesc angajații în mână Efectivul de salariaţi înregistrat în judeţul Alba la sfârşitul lunii aprilie 2024 a fost de 101056 persoane (1,8% din total ţară). În luna aprilie 2024, câştigul salarial mediu brut înregistrat în judeţ a fost de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea