Rămâi conectat

Curier Județean

Accident mortal la Pianu – Purcăreți. Un bărbat de 75 de ani a decedat după ce o bucată de lemn l-a lovit în cap

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, ieri, de către o persoană din comuna Pianu, cu privire la un incident ce a avut loc pe raza satului Purcareţi.

Potrivit IPJ Alba. “din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, din comuna Pianu, în timp ce tăia, într-o anexă a casei la circular un buştean, ajutat fiind de o altă persoană, datorită vibraţiilor circularului, persoana care il ajuta, a scapat din mana o bucata de lemn, care s-a prins în pânza circularului, rotindu-se si lovindu-l în cap pe V.C., de 75 de ai, din comuna Pianu. În urma loviturii V.N.  a decedat.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea decesului bărbatului.”

Pe scurt, septagenarul care doar asista la tăiatul lemnelor într-o gospodărie vecină, și-a găsit sfârșitul după ce bucata de lemn a fost proiectată de circular exact în capul victimei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Zero case fără energie electrică” – Pentru 9 case din cătunul Peste Valea Bistrii au fost instalate panouri fotovoltaice în cadrul proiectului „Energie pentru viață”

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Zero case fără energie electrică” – Pentru 9 case din cătunul Peste Valea Bistrii au fost instalate panouri fotovoltaice în cadrul proiectului „Energie pentru viață” Asociația Energia Inteligentă a implementat cea de-a șaptea ediție a proiectului „Energie pentru Viață”, un pas înainte către dezideratul de 0 case fără energie electrică. La finalul lunii august, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea