Rămâi conectat

Ştirea zilei

Comemorarea marelui erou Avram Iancu la Ţebea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În ziua de 11 septembrie 2011 va avea loc la Ţebea, în judeţul Hunedoara, comemorarea împlinirii a 139 de ani de la trecerea la cele veşnice a marelui erou naţional Avram Iancu.
Membrii Societăţii cultural – patriotice „Avram Iancu” din Alba Iulia care doresc să participe la acest eveniment sunt rugaţi să anunţe până la 3 septembrie a.c., la telefon 0258/ 830462 (Jurca) sau 0746/075081 (Gligor), pentru a şti câte locuri şi ce tip de maşină este necesar să comandăm. Costul transportului este de 20 lei de persoană. Traseul va fi următorul: Alba Iulia – Orăştie – Deva – Brad – Ţebea – Vâlcan – Abrud – Alba Iulia. Plecarea se va face la ora 7.00 dimineaţa.
Sperăm să ne întâlnim la Ţebea cu cât mai mulţi români patrioţi, cu locuitori ai Ţării Moţilor din judeţul Alba, cărora sufletul neprihănit, însetat de libertate al Crăişorului Munţilor le-a fost şi le este mereu aproape. Vă aşteptăm cu mult drag!
Biroul Executiv al Societăţii cultural – patriotice „Avram Iancu” Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea