Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În două zile, amenzi de peste 45.000 de lei pentru încălcări ale legislației rutiere în Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

control dn7În urma acţiunii organizate de polițiștii rutieri pe raza județului Alba, în perioada 27 – 28 iunie, în vederea reducerii victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor, au fost aplicate 306 sancţiuni contravenţionale.

Dintre acestea, 15 amenzi au fost pentru conducătorii de motociclete şi mopede, 17 pentru defecţiuni tehnice, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 12 permise de conducere şi retrase 11 certificate de înmatriculare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea au fost constatate 5 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 45.900 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Câți pensionari și care este venitul mediul în România al acestora: Datele transmise de Casa Naţională de Pensii Publice

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Câți pensionari și care este venitul mediul în România al acestora: Datele transmise de Casa Naţională de Pensii Publice În aprilie 2024, România avea un total de 4.748.274 de pensionari, cu 4.274 de persoane mai puțin față de luna anterioară, conform datelor oferite de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP). Valoarea medie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea