Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Femeie ucisă de un cal, la Abrud

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O femeie în vârstă de 62 de ani a decedat în această dimineață după ce a fost lovită de un cal.

Potrivit IPJ Alba, tragedia s-a produs la Abrud. La fața locului se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Din primele informații de la locul incidentului rezultă că femeia a fost lovită în momentul în care a trecut prin spatele calului ce era legat pe o pășune de la periferia orașului Abrud. Lovitura a fost extrem de puternică, victima a fost doborâtă la pământ și a decedat pe loc. Aceasta lucra ca îngrijitor la animale.

UPDATE 2: ”Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că T.L.E., de 62 de ani, din comuna Roșia Montană, care locuia fără forme legale în Abrud, era căzută la pământ, în stare de inconştienţă. Echipajul de pe ambulanţă i-a efectuat manevre de resuscitate şi a transportat-o la spitalul din Abrud unde s-a constat decesul femeii. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în dimineaţa zilei de 21.06.2013, în jurul orelor 9.00, femeia, care avea deficienţe de vedere, a ieşit în curtea gospodăriei familiei ce o avea în îngrijire şi s-a apropiat prea mult de un cal care păștea în grădină, împrejurare în care a fost lovită de acesta cu copita, în zona toracică. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea