Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: A început weekendul şahist albaiulian. 22 de participanţi luptă pentru premiul cel mare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oraşul Marii Uniri este onorat cu un concurs de şah care se desfăşoară pe durata a trei zile fiind evenimentul care a dat startul  celei mai importante sărbători a verii, „Zilelor Oraşului”. Competiţia denumită „sportul minţii” a adunat 22 de participanţi, iar primele 4 „creiere” vor câştiga premii în bani.

Fiecare participant va juca două meciuri în fiecare zi, iar la start s-au adunat persoane de toate vârstele cel mai tânăr fiind un concurent de 7 ani, iar cel mai în vârstă are 78 de ani. Meciurile se joacă după regulamentul Federaţiei Internaţionale de Şah, iar durata maximă este de 4 ore, fiecare concurent are la dispoziţie 2 ore pentru un meci.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Competiţia nu este eliminatorie, după cele 3 zile vor fi cumulate 66 de partide, premiul cel mare este de 300 lei, locul secund câştigă 200 de lei, ultima treaptă a podiumului aduce 150 lei, iar locul 4 va primi suma de 50 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

5 mai – Sfânta Mare Muceniţă Irina. Povestea sfintei al cărui nume îl poartă multe românce

Bogdan Ilea

Publicat

în

5 mai – Sfânta Mare Muceniţă Irina. Povestea sfintei al cărui nume îl poartă multe românce Sărbătoare MARE pentru creştin-ortodocşi, astăzi. În fiecare an, pe 5 mai, Biserica Ortodoxă o prăznuieşte pe Sfânta Mare Muceniţă Irina. Singura fiică a lui Liciniu, rege în Cetatea Maghedon, aceasta s-a născut păgână, iar numele ei a fost la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea