Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Oana Badea: ”Cred în continuare că reformele propuse de Monica Macovei sunt prioritare pentru partid”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Susţinătoare a platformei „Reformiştii” a Monicăi Macovei, Oana Badea – vicepreşedintele PDL Alba şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei de Femei a PDL – a declarat pentru ziarulunirea.ro că a votat aşa cum a spus că o va face, cu Monica Macovei.

Fostul secretar de stat al Ministerului Educaţiei a spus că crede în continuare că reformele propuse de Monica Macovei sunt prioritare pentru partid, pentru modernizarea lui, una dintre reformele propuse fiind introducerea în Constituţia României a obligativităţii alocării anuale a 6% din PIB pentru educaţie.

Totodată, Oana Badea consideră că preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat opţiunea sa pentru schimbarea generaţiilor şi a leadership-ului la nivelul partidului, dar rezultatul alegerilor i-a arătat că nu a fost compatibilă opţiunea lui cu majoritatea, ea afirmând că nu e nicio surpriză că preşedintele şi-a spus ferm părerea, aşa cum a făcut-o de multe ori.

Legat de eventuala plecare a unora din partid după aceste alegeri, Oana Badea susţine că „nu vreau să cred că se va întâmpla acest lucru”, deoarece, în opinia ei, membrii de rând muncesc pentru ideea de Partid Democrat Liberal, fără orgolii, „ca nişte furnicuţe”, nu pentru orgoliul unor lideri. Ea a spus că nu va pleca din PDL şi a făcut apel la unitatea partidului. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea