Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Terra Mirabilis”: Delegaţie a oraşului Cugir în Italia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Consiliul Local Cugir va lua în discuţie joi,  28 februarie, un proiect de hotărâre al primăriei cu privire la deplasarea unei delegaţii în localitatea Casacalborne din Italia la o conferinţă în cadrul proiectului „Terra Mirabilis-Protecţie Teritorială şi de Mediu”.

Demersul se dorteşte continuarea împreună cu alte trei comunităţi europene a realizării schimburilor de experienţă privind protecţia şi gestionarea patrimoniului cultural, protecţia mediului şi dezvoltarea energiilor regenerabile.
 
Perioada de deplasare la Casacalborne este 24-28 mai, reuniunea urmând să marcheze finalizarea proiectului Terra Mirabilis, demarat în martie 2011, de câtre Comisia Europeană, în cadrul programului „Cetăţeni pentru Europa”. Delegaţia propusă de primar să ia parte la eveniment este formată din 13 persoane (7 reprezentând delegaţia oficială şi 6 aparatul de specialitate al primăriei).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Participanţii se vor deplasa cu mijloace de transport auto şi avion, iar costurile cu transportul şi cheltuieli de delegare aferente vor fi suportate din bugetul consiliului local şi bugetul proiectului. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea