Rămâi conectat

Ştirea zilei

Comoara din Cetate îşi aşteaptă în continuare căutătorii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Două week-enduri au trecut de când albaiulienii au fost provocaţi să parcurgă diverse misiuni pentru a descoperi Comoara din Cetate. Peste 150 de participanţi s-au înscris la start, însă doar cinci dintre ei au plecat acasă mai bogaţi cu 100 de euro. Oamenii au început să vină, mânaţi de spiritul de competiţie şi de dorinţa de a câştiga. Există deja “clienţi fideli” care s-au înscris, până acum, în toate zilele de concurs, dar unii dintre ei nu au găsit niciodată plicul mult visat. Cu toate acestea, nu sunt dispuşi să renunţe şi vor continua să caute comoara cu gândul la cei 5.000 de euro din marea finală.
Celebritatea de care are parte concursul creşte pe zi ce trece, iar lumea este încântată de ideea de aventură. Deşi în primele două săptămâni ale competiţiei, pentru a nu speria concurenţii şi pentru a demonstra că 100 de euro nu sunt greu de câştigat, indiciile au fost facile, începând cu acest week-end, lucrurile nu vor mai sta aşa. Dificultatea combinaţiilor de simboluri, cuvinte cheie şi imagini care vor trasa drumul spre premii, va creşte pentru a pune tot mai mult la contribuţie mintea participanţilor. Chiar şi aşa, norocul şi-a pus deja amprenta pe unii concurenţi. Astfel, cea mai recentă câştigătoare a competiţiei, doamna Liliana Beean a declarat că a descoperit comoara după ce a visat locul în care a fost ascunsă.
Vineri, 10 iunie s-a stabilit şi recordul pentru cel mai rapid găsitor de comoară: Raţiu Ionaş Oliviu s-a întors cu plicul câştigător după doar 5 minute, în ciuda ploii supărătoare de afară. Un alt record s-a stabilit duminică 12 iunie, pentru cei mai mulţi paricipanţi într-o zi, fiind înscrise nu mai puţin de 50 de persoane. Cei 500 de euro oferiţi ca premii de la începutul concursului au fost puşi la dispoziţie, cu generozitate, de către sponsorii Alpin 57 Lux şi Plewa – coşuri de fum.
Mai multe detalii despre concurs, poze cu toate indiciile de până acum, fotografii cu toţi câştigătorii, dar şi alte comentarii puteţi găsi pe paginile de Facebook ale municipiului Alba Iulia şi ale Cetăţii Alba Iulia.
Aşadar, albaiulieni şi nu numai, încă 4.500 de euro (plus 5.000 de euro în marea finală din 2 octombrie 2011) vă aşteaptă să-i descoperiţi. Regulamentul complet al concursului îl găsiţi pe www.apulum.ro/pdf/regulament_comoara.pdf


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit, joi, 4 iulie, în jurul orei 18.00 la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la deșeuri menajere, în mun. Alba Iulia, Șanțurile Cetății. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea