Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

USL Alba: Campanie PD-L de “calitate” la Câlnic – amenințări și minciuni în loc de bunăstare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Încă de la începutul acestei campanii electorale am atras atenția asupra faptului că reprezentanții PD-L nu au capacitatea de a susține civilizat puncte de vedere care să le asigure noi mandate de parlamentari celor care candidează.

În lipsa faptelor, pe fondul incapacității de a genera proiecte de dezvoltare pentru județul Alba, reprezentanții PD-L își asumă paternitatea ajutoarelor provenite de la Uniunea Europeană și în comuna Câlnic, după ce acum mai bine de o săptămână, la Crăciunel aveau aceiași pretenție că îi ajută pe oameni din preaplinul inimii lor. Mai mult decât atât armata de primari ai PD-L a devenit un factor de presiune și amenințare la adresa locuitorilor care ar trebui să știe că primarul localității lor are destulă treabă în calitatea pe care tot oamenii i-o plătesc cu bani buni.

În schimb însă, primarul comunei Câlnic cadru de nădejde, ca un veritabil agent electoral, îi amenință în mod direct pe beneficiarii ajutorului social, că dacă nu votează cum li se dictează, le va fi și frig și foame în această iarnă, pentru că nu-i așa, puterea de a decide o are primarul și nimeni altcineva. PD-L conștient fiind de aprecierea de care se bucură candidații USL în rândul oamenilor în acest moment, recurge la cele mai josnice metode de convingere a unei populații pe care tot ei prin furt organizat și incompetență maximă au dus-o la limita supraviețuirii.

Cât de mare trebuie să fie disperarea candidaților PD-L încât să incite primarii diverselor localități din județ să încalce legile statului român și elementarele reguli ale bunului simț? Cât de mare poate fi disprețul unui primar pentru locuitorii comunei pe care o conduce temporar, încât să își permită să îi amenințe pe aceștia că nu își vor primi drepturile acordate clar prin lege? Până unde poate să meargă tupeul portocaliu?

USL Alba respinge cu fermitate modul de acțiune al reprezentanților PD-L și le solicită public acestora să înceteze atacurile la persoană, amenințările la adresa locuitorilor din comunele unde primarii aparțin acestei formațiuni politice și minciunile ordinare cu privire la ajutoarele provenite de la Uniunea Europeană. USL Alba le transmite pe această cale oamenilor că drepturile acordate de lege nu pot fi ignorate de niciun primar din țara asta și că teroarea instituită de către acești PD-Liști va înceta pe 9 decembrie când îi vom învinge redând oamenilor speranța. USL Alba le promite locuitorilor județului Alba că orice derapaj PD-L va fi facut public și va fi adus în atenția autorităților competente pentru ca legea să fie respectată.

Biroul de presă al USL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea