Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aurarii şi-au spălat din păcate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Umiliţi în etapa trecută în confruntarea cu satelistul bistriţean, aurarii şi-au spălat din păcate împotriva unei alte echipe secunde, cea a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş, ce i-a numărat printre combatanţi pe Fenny, Marovici, Hlinca, Cruceru, Boaru sau Galanis. Amfitrionii au început tare, iar atacantul P. Munteanu (noul golgheter zlătnean cu 5 goluri, urmat de A. Câmpean ce a punctat de 4 ori, împreună având 9 din cele 13 goluri stagionale) a deschis scorul în minutul 21, însă experimentatul Boaru a adus egalitatea pe tabelă 14 minute mai târziu. După pauză s-a jucat la baionetă, iar mijlocaşul Olimpiu Bucur (70) şi-a trecut în cont întâia sa reuşită în „alb-albastru”, una cu iz de trei puncte mari pe Ampoi, teren unde oaspeţii nu se simt deloc confortabil. CS Zlatna şi-a revenit din pumni, a trecut peste ruşinea din fieful lui Pădureanu şi şi-a asigurat un final liniştit al turului.
„N-a fost o întâlnire facilă, mai ales că noi veneam după dezastrul de la Bistriţa şi eram cu moralul la pământ. Am avut în faţă un adversar experimentat, cu o formulă solidă, dar am fost pragmatici şi am izbutit să ne atingem obiectivul. Am realizat o victorie importantă, care ne oferă linişte, mai ales că runda următoare vom sta”, a apreciat antrenorul Mihai Dăscălescu. Pentru CS Zlatna au evoluat: Ov. Barna – V. Dârjan, Al. Man, G. Toma, V. Avram – Ol. Bucur (88, Gavrilă), Cos. Simtion (73, Kiraly), P. Ciucă, A. Ianc (78, P. Dârjan) – P. Munteanu, A. Câmpean (69, M. Bratu), pe bancă Toderaş – M. Neagu, Cos. Cristea.
Dan HENEGAR
Foto: Cosmin NISTOR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea