Rămâi conectat

Curier Județean

Accident grav pe DN1, la Răhău: o persoană rănită după o coliziune între două autoturisme

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O persoană a fost rănită grav iar alta acuză dureri ușoare în urma unui accident de circulație produs în această dimineață, în jurul orei 6.30, pe DN1, în zona localității Răhău.

Potrivit reprezentantului IPJ Alba șoferul unei autoutilitare Dacia 1310, care se deplasa pe direcția Alba – Sibiu a intrat în depășire și la revenirea pe banda sa de mers a acroșat un Logan care circula pe aceeași direcție.

Din cauza impactului Dacia s-a răsturnat în afara carosabilului. Unul dintre cei 4 pasageri ai Logan-ului a suferit o fractură de claviculă iar altul acuză dureri ușoare.

Circulația în zona accidentului nu este blocată. Autoturismele au numere de București și Gorj. La fața locului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Persoanele aflate în cele două autoturisme au primit îngrijiri medicale la fața locului iar persoana rănită a fost transportată cu o ambulanță la spital pentru investigații și tratament de specialitate.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe localități din Alba, fără apă potabilă, în plin val de caniculă. Anunțul SC APA CTTA SA Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din Alba, fără apă potabilă, în plin val de caniculă. Anunțul SC APA CTTA SA Alba SC APA CTTA SA Alba, a anunțat sâmbătă, că mai multe localități din Alba vor rămâne fără apă, în contextul golirii rezervoarelor de înmagazinare din cauza caniculei din ultimele zile. Citește și: FOTO | AVARIE la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea