Rămâi conectat

Actualitate

Cu mașina în gard! Trei șoferi beți la volan surprinși azi-noapte de polițiști pe străzile din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Să te sui beat la volan este un gest de inconștiență și avem cu toții nenumărate exemple în acest sens. Cu toate acestea, zilnic, polițiștii rutieri din Alba reușesc surprindă în trafic șoferi amețiți de aburii alcoolului, care pun în pericol viața celorlalți.

Azi-noapte, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia au întocmit dosare penale pe numele a patru bărbați, doi albaiulieni și un aiudean, care conduceau sub influența alcoolului.

La orele 23.30, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Calea Moţilor din Alba Iulia. În urma acestui eveniment un autoturism a ieşit în afara carosabilului şi a fost avariat. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care P.I., de 43 de ani, din Alba Iulia, a fost condus la spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La orele 3.00, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au oprit pentru control pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia un autoturism condus de B.P., de 51 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la  Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cel de-al treilea caz s-a petrecut pe str. Tudor Vladimirescu, din Alba Iulia. Autoturismul condus de D.C.I., de 36 de ani, din Aiud a derapat şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de toți cei 3 conducători auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Focar de pesta micilor rumegătoare depistat la o fermă comercială din România. DSVSA Alba: Ce măsuri trebuia să ia fermierii și operatorii economici din Alba pentru a preveni răspândirea bolii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Focar de pesta micilor rumegătoare depistat la o fermă comercială din România. DSVSA Alba: Ce măsuri trebuia să ia fermierii și operatorii economici din Alba pentru a preveni răspândirea bolii Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA) a confirmat, recent, prezența virusului pestei micilor rumegătoare (PMR) în probele prelevate de la oile dintr-o fermă comercială, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea