Rămâi conectat

Actualitate

Un tânăr din Câlnic a lovit cu pumnul în față o femeie însărcinată, într-un local din Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

Luni, 20 august a.c., la ora 01.30, un echipaj de jandarmerie care participa la misiunea de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe timpul festivităţilor ocazionate de sărbătorirea „Zilelor Cetăţii Sebeşului” a fost redirecţionat spre un cunoscut restaurant din localitate pentru a aplana un scandal la care participau mai mulţi cetăţeni.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că, pe fondul unor divergenţe mai vechi, acutizate de alcoolul consumat, un grup format din opt persoane a jignit şi a ameninţat cu acte de violenţă un alt grup, format din patru persoane. Pe timpul episodului de violenţă verbală, o femeie, componentă a grupului de patru, speriată de posibilitatea amplificării conflictului, s-a dus la tabăra adversă pentru a-i ruga să înceteze. Fără să ţină cont că doamna respectivă prezenta semne vizibile de sarcină, unul dintre cei interpelaţi a bruscat-o şi a lovit-o cu pumnul în zona feţei, după care, încercând să scape de consecinţele legale ale gestului său, s-a ascuns în toaleta localului unde a fost depistat ulterior de echipajul de jandarmerie.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea neînţelegerilor dintre cele 12 persoane şi pentru prevenirea apariţiei unor vătămări corporale grave. Agresorul femeii a fost identificat ca fiind D.C.D. ( 19 ani ), domiciliat în satul Câlnic, judeţul Alba, iar pe numele lui au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările în cauză urmează să fie continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea