Rămâi conectat

Actualitate

Recidivist din Teiuș, tâlhărea pensionare în timp ce mergea pe bicicletă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat de 22 de ani din Teiuș a fost reținut ieri de polițiștii din Teiuș pentru 24 de ore, fiind principalul suspect de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie pe raza orașului Teiuș.

Modul de operare al Liviu Vasile Muntean, care a mai fost închis pentru furt, era simplu.  Sâmbătă, acesta a smulgs poșetele a două femei care mergeau singure pe stradă, în timp ce se deplasa pe o bicicletă.

Liviu Vasile Muntean va fi prezentat astăzi cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Aiud.

În urma activităţilor de cercetate desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţişti ai Poliţiei Oraşului Teiuş, a fost identificat principalul suspect de comiterea a două fapte de tâlhărie, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 18.08.2012.

Astfel, din cercetări s-a stabilit că în data de 18.08.2012, în jurul orelor 17.45,  M. Liviu Vasile, de 22 de ani, din Teiuş, județul Alba, cunoscut cu antecedente penale, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe strada Curcani din Teiuş, i-a smuls poşeta unei femei în vârstă de 76 de ani, din Teiuş, în care avea suma de 60 de lei şi un aparat auditiv.

La scurt timp după aceasta, la orele 19,00, pe strada Ştefan cel Mare din Teiuş, folosind acelaşi mod de operare a smuls poşeta unei femei în vârstă de 59 de ani, din Teiuş, în care avea suma de 10 lei, documente de identitate şi un telefon mobil.

 Cu ocazia cercetărilor efectuate poliţiştii au găsit poşetele victimelor aruncate, pe stradă, pe raza oraşului Teiuş, din acesta suspectul sustrăgând sumele de bani.

Împotriva suspectului a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi, 21.08.2012 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud pentru punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea