Rămâi conectat

Actualitate

Scandal cu sticle sparte și scaune rupte în două baruri din Zlatna

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 19 august 2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Zlatna au întocmit un dosar de cercetare penală faţă L.M., de 25 de ani, din Almaşu Mare şi N.V., de 23 de ani, din Zlatna, care, în dimineaţa zilei de 19.08.2012, în jurul orelor 5,00, în timp ce se aflau în incinta unui local public din Zlatna, fiind în vădită stare de ebrietate, au provocat scandal, au spart mai multe sticle şi au distrus o parte a mobilierului.

În jurul orelor 7.40, cei doi s-au deplasat la un alt local public unde, după ce au mai consumat băuturi alcoolice, au provocat un alt scandal, refuzând să părăsească barul şi adresând expresii jignitoare persoanelor aflate în local.

 Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea