Rămâi conectat

Actualitate

Motocilist accidentat grav pe Transalpina, între Căpâlna şi Laz

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat de 37 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş, care se deplasa sâmbătă, 28 iulie, cu o motociletă pe Drumul Național 67 C, a suferit un grav accident de circulație între localităţile  Căpâlna şi  Laz.

Motociclistul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat in parapetul de protecţie de pe partea dreaptă a sensului de mers Sebeş – Şugag.

Potrivit IPJ Alba, la ora 14.14, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Național 67 C, între localităţile  Căpâlna şi  Laz, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că R.A., de 37 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea o motocicletă pe Drumul Național 67 C, la km 135+800 m, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat in parapetul de protecţie de pe partea dreaptă a sensului de mers Sebeş – Şugag.

În urma accidentului motociclistul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spitalul din Municipiul Alba Iulia, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.

foto: Transalpina


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea