Rămâi conectat

Actualitate

Biciclist în vârstă de 11 ani, accidentat grav la Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost grav rănit vineri, 20 iulie, în jurul orei 17.30, pe strada Viilor, din municipiul Sebeș.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că, un minor de 11 de ani, din Sebeș, în timp ce circula cu bicicleta pe trotuarul strazii Viilor, pe direcția de mers Sibiu-Sebeș, s-a angajat în traversarea părții carosabile pe bicicletă, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de L.G.D. de 29 de ani, din comuna Galda de Jos, județul Alba.

În urma producerii accidentului,  minorul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat ulterior la Spitalul Judetean Sibiu- Sectia chirurgie pediatrică, pentru investigații și tratament de specialitate.

Față de L.G.D. cerecetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infractiunii de ”vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Intervenție Salvamont Alba pentru recuperarea cadavrului găsit în Poiana Vadului

Bera Larisa

Publicat

în

Intervenție Salvamont Alba pentru recuperarea cadavrului găsit în Poiana Vadului Salvamont Alba, acționează în sprijinul poliției române pentru evacuarea unei persoane decedate în zona greu accesibilă la Vadu Moților -Poiana Vadului. Salvamont Alba participă cu trei salvatori montani și un voluntar. Citește și: FOTO | CADAVRUL unei persoane descoperit de Jandarmii Montani Arieșeni în afara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea