Rămâi conectat

Actualitate

BAC 2012: Vezi subiectele de la limba și literatura română

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Liceenii din clasele a XII-a şi cei care în promoțiile anterioare au absentat sau au picat examenul, au susţinut astăzi prima probă scrisă la Bacalaureat, la limba şi literatura română.

*Iată subiectele:

Subiectul 1: un text de Mateiu I. Caragiale – fragment din Craii de Curtea-Veche, cu nouă cerinţe.

Subiectul 2: realizarea unui text argumentativ de 15-30 de rânduri despre calităţile umane provenind de la ideile sugerate de afirmaţia lui Lucian Blaga: „Nu e de ajuns să ai mari calităţi; trebuie să ştii cum să le foloseşti cu rost”.

Subiectul 3 (cel mai important): elaborarea unui eseu de 2-3 pagini în care să se prezinte tema şi viziunea despre lume dintr-un text poetic studiat, aparţinând lui Mihai Eminescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea