Rămâi conectat

Actualitate

70 de ”viteziști” au fost sancționați, miercuri, de polițiștii rutieri din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 9 iulie a.c., poliţiştii rutieri din Alba, sprijiniți de poliţiştii de ordine publică, au acţionat pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive precum şi pentru combaterea încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Din cele 137 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 24.660 lei, 70 au fost comise de conducători auto care au depășit limita legală de viteză.

Poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere, două certificate de înmatriculare şi au constatat două infracțiuni la regimul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea