Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

50 de copii buni la învățătură dintr-o comună din Alba se vor bucura de o excursie plătită de oameni cu inimă mare: „Zâmbetele lor vor compensa înzecit sponsorizarea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

50 de copii buni la învățătură dintr-o comună din Alba se vor bucura de o excursie plătită de oameni cu inimă mare: „Zâmbetele lor vor compensa înzecit sponsorizarea”

Cincizeci de copii cu rezultate bune la învățătură, din comuna Șpring, se vor bucura, în perioada 23-25 August, de o excursie plătită integral de cei de la „Plantăm fapte bune în România”.

„Acum doi ani elevii cu premiul I din comuna noastră au primit cadou o bicicletă, anul trecut i-am dus 3 zile intr-o excursie în care s-au bucurat de piscină, echitație si s-au distrat alături de colegi și prieteni. Și în acest an elevii foarte buni la învățătură se vor bucura în perioada 23-25 August.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu un simplu telefon, OAMENII MINUNAȚI de la Plantăm fapte bune în România au dorit să achite întreaga excursie de anul acesta și nu am cuvinte să le mulțumesc!

Pot doar să-i asigur că zâmbetele celor 50 de copii vor compensa înzecit sponsorizarea lor! Ați reușit să plantați semințe de încredere în sufletele unor copii care, deși cresc la țară, muncesc, iar roadele muncii lor se vor vedea peste ani, când vor deveni ,,oameni mari”, dornici să schimbe lucrurile în bine”, a scris Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring, pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 28 de ani, din Blaj, prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 28 de ani, din Blaj, prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal Un tânăr de 28 de ani, din Blaj, a fost prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea