Rămâi conectat

Curier Județean

5 februarie: Lansare de carte a poetului Dumitru Mălin, la Alba Iulia: „Dincolo de râu era fagul împăratului”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dumitru malinPoetul albaiulian Dumitru Mălin îşi lansează joi, 5 februarie, o nouă carte.  Este vorba despre volumul de proză scurtă contemporană „Dincolo de râu era fagul împăratului”, ce va fi prezentat în cadrul unui eveniment organizat, cu începere de la ora 18.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Despre carte vor vorbi prof. univ. Ilie Rad, de la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, prof. Mioara Pop, director Bilbioteca Judeţeană Alba şi scriitorul Ion Marin Almăjan.

Evenimentul de joi va include şi minirecitaluri muzicale, susţinute de  Victor Geogean, şcoala de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia şi cantautorul Daniel Avram. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe din partea scriitorului Dumitru Mălin.

Lansarea de carte este organizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba şi Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga”, Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea