Rămâi conectat

Curier Județean

Municipiul Sebeș va avea și în această iarnă un patinoar artificial. Administrația locală l-a închiriat cu 130.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația locală din Sebeș s-a asigurat deja că localnicii vor putea beneficia de un loc în care să practice patinajul, pe timpul iernii și a închiriat cu 130.000 de lei (27.858 de euro) un patinoar artificial.

În acest an, achiziția făcută de Serviciul Public de Administrare a Patrinomiului Sebeș, prin cumpărare directă din Sistemul public de licitatii (SEAP) a fost mai scumpă cu 17.500 de lei (aproximativ 3.700 de euro) decât suma cheltuită anul trecut, respectiv 112.500 de lei.

S-a închiriat un patinoar artificial pe perioada de iarnă, cu toate instalațiile și dotările aferente (sistem de racire-chiller- necesar formării suprafeței de patinat, garduri din lemn necesar împrejmuirii, cort închis cu destinație de garderobă și punct de închiriere patine) asigurarea mentenentei pe perioada închirierii, personal specializat (24 h din 24 h) amplasării acestuia și exploatării în condiții de maximă siguranță pe toată perioada desfășurării activității.

Patinoarul va dispune de 200 perechi de patine oferite contracost spre închiriere doritorilor de către furnizorul patinoarului.

Intrarea se va face gratuit pentru persoanele care dețin patine.

Oferta de închiriere include: transportul patinoarului la locul de destinație și retur la sfârșitul sezonului, muzică ambientală și luminile necesare desfășurării activității, motostivuitor necesar descărcării întregii instalații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea