Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

483 de milioane de euro, încasate de România intr-o singura zi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
bani multiRomania a încasat de la Comisia Europeană 483 de milioane de euro într-o singură zi. Suma provine din decontarea cheltuielilor în cadrul programului POSDRU 2007-2013, finanțat cu fonduri europene.

„Ministerul Fondurilor Europene împreună cu Guvernul României continuă eforturile de sprijinire a beneficiarilor în implementarea proiectelor, de verificare și validare a cererilor de plată și de rambursare.

Cele 483 milioane de euro încasate pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane reprezintă o confirmare că eforturile depuse de autoritățile române au rezultatele așteptate, contribuind astfel la atingerea țintelor de absorbție pentru exercițiul financiar 2007-2013”, a precizat ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024 Această informare este efectuată de: SC LEM RESORUCES SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Eliade, nr. 14, sector 1, camera1, et.1, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române” aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea