Rămâi conectat

Curier Județean

31 august – 3 septembrie: Cel mai mare Street FOOD Festival din România ajunge la Alba Iulia. Patru zile pline de preparate delicioase și bună dispoziție

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai mare Street FOOD Festival din România, care a debutat la Cluj-Napoca, va avea în acest an o ediție și la Alba Iulia, în perioada 31 august – 3 septembrie 2017. Patru zile de preparate delicioase și bună dispoziție îi așteaptă pe cei care vor alege să participe la festival în ”Cealaltă Capitală”. 

”Așa cum Alba-Iulia e orașul Unirii, se știe și că mâncarea are darul minunat de a uni oamenii. Așadar, Street FOOD Festival li se potrivește albaiulienilor ca o mănușă. Una de bucătărie!

De data aceasta se vor aduna la Alba-Iulia chefi renumiți, rețete deosebite din toată lumea, artiști naționali și internaționali, activități diverse și oameni de calitate de toate vârstele, prin prezența voastră”, transmit organizatorii.

Street FOOD Festival este primul festival de street food din România, o experiență culinară unică și multiculturală care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și care a reușit să încânte papilele gustative a peste 180 de mii de gurmanzi din întreaga țară.

”Ajungem în orașul tău cu produse apetisante autohtone sau internaționale, concerte, activități interactive, pentru o experiență culinară și multiculturală de neuitat. Vă așteptăm la Street Food Festival!”, mai transmit organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea