31 august – 3 septembrie: Cel mai mare Street FOOD Festival din România ajunge la Alba Iulia. Patru zile pline de preparate delicioase și bună dispoziție

Cel mai mare Street FOOD Festival din România, care a debutat la Cluj-Napoca, va avea în acest an o ediție și la Alba Iulia, în perioada 31 august – 3 septembrie 2017. Patru zile de preparate delicioase și bună dispoziție îi așteaptă pe cei care vor alege să participe la festival în ”Cealaltă Capitală”. 

”Așa cum Alba-Iulia e orașul Unirii, se știe și că mâncarea are darul minunat de a uni oamenii. Așadar, Street FOOD Festival li se potrivește albaiulienilor ca o mănușă. Una de bucătărie!

ELIT

De data aceasta se vor aduna la Alba-Iulia chefi renumiți, rețete deosebite din toată lumea, artiști naționali și internaționali, activități diverse și oameni de calitate de toate vârstele, prin prezența voastră”, transmit organizatorii.

Street FOOD Festival este primul festival de street food din România, o experiență culinară unică și multiculturală care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și care a reușit să încânte papilele gustative a peste 180 de mii de gurmanzi din întreaga țară.

”Ajungem în orașul tău cu produse apetisante autohtone sau internaționale, concerte, activități interactive, pentru o experiență culinară și multiculturală de neuitat. Vă așteptăm la Street Food Festival!”, mai transmit organizatorii.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...