Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

30 octombrie: O nouă întâlnire a Laboratorului de C’ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 30 octombrie 2023, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc o nouă întâlnire a Laboratorului de C`ArteTeatru, coordonat de actrița Cătălina Mihăilă, lector universitar doctor la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, și bibliotecara Liudmila Cioflică.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, de la ora 15.00, la sediul instituției sunt așteptați tinerii interesați să facă parte din trupa iubitorilor de carte și teatru a bibliotecii județene.

Tema întâlnirii de luni este „Tehnica vorbirii în Arta actorului”, iar vreme de două ore, participanții vor face diverse exerciții, de la cele pentru încălzirea vocii, dicție și mișcare, până la cele de improvizație, pornind de la o selecție de poezii și fragmente de proză, alese din volumele ce vor fi prezentate în încheierea activității, ca recomandări de lectură.

Proiectului 3.37 Laboratorul de C’ArteTeatru este un proiect multiart al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, de promovare a fondului de carte, de încurajare a lecturii, și de promovare a scriitorilor, utilizând forme de expresie teatrală, în colaborare cu unul sau mai mulți parteneri și colaboratori, prin realizarea de produse culturale pentru publicul general, în sensul promovării culturii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Foto Video | A început distribuirea Sfintelor Paști la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Coadă imensă

Bogdan Ilea

Publicat

în

Foto Video | A început distribuirea Sfintelor Paști la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Coadă imensă La Catedrala Încoronării din Alba Iulia a început distribuirea Sfintelor Paști, sâmbătă după-amiaza, de la ora 15:00. Zeci de credincioși s-au strâns sâmbătă după-amiaza pentru a primi Sfintele Paști, distribuirea acestora începând de la ora 15:00, la Catedrala Încoronării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea