Rămâi conectat

Curier Județean

28-29 februarie: Trafic rutier semaforizat în zona podului peste râul Mureș, la intrarea în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

28-29 februarie: Trafic rutier semaforizat în zona podului peste râul Mureș, la intrarea în Alba Iulia

Primăria Alba Iulia a anunțat marți, 27 februarie, că traficul rutier la intrare în municipiu, în zona podului peste râul Mureș, se va realiza în sistem semaforizat.

Citește și: 26-27 februarie: RESTRICȚII de circulație în Alba Iulia. Se desființează sensul giratoriu din zona magazinului Lidl, de pe strada Lalelelor

Potrivit anunțului reprezentanților primăriei, restricțiile vor dura două zile, de dimineața, până spre seară.

Primăria Municipiului Alba Iulia anunță modificări temporare ale circulației rutiere. Astfel, în perioada 28.02-29.02.2024, în intervalul orar 08.30- 18.00, la intrarea în Municipiu dinspre Sibiu, în zona podului peste râul Mureș, circulația se va realiza în sistem semaforizat.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră și să adapteze viteza de deplasare la condițiile rutiere existente, în vederea prevenirii evenimentelor neplăcute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea