Rămâi conectat

Politică Administrație

27 iunie: Primăria Aiud organizează licitație publică pentru închirierea a 12 locuri de vânzare în Piaţa Agroalimentară Dr. ”Constantin Hagea”. Acte necesare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria municipiului Aiud organizează în data de 27 iunie 2017, ora 10:00, în Piaţa Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 38, licitaţie publică cu strigare pentru închirierea unui număr de 12 locuri de vânzare destinate comercializării produselor agroalimentare de către producători agricoli persoane fizice, pentru perioada 1 iulie – 31 octombrie 2017.

Procedura de organizare şi desfăşurare a licitaţiei este prevăzută în regulamentul de funcţionare a pieţei, afişat în perimetrul acesteia.

Cei interesaţi vor depune la Administrația Pieței cerere de închiriere pentru locurile de vânzare solicitate şi vor prezenta documentele care le atestă calitatea de producător agricol persoană fizică, până în data de 26 iunie 2017, ora 12:00.

Cererile vor fi însoțite de certificatul de atestare fiscală eliberat de Primăria municipiului Aiud, prin care se face dovada faptului că solicitantul nu are obligații de plată restante către bugetul local.

Nedepunerea sau neprezentarea documentelor solicitate atrage după sine respingerea cererii.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Administraţiei Pieţei sau la telefon 0258/863582.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea