Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

27-28 septembrie: Târgul de echipamente și soluții complete pentru obţinerea energiei regenerabile – ALEA 2013, la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 27-28 septembrie, la Alba Iulia va avea loc cea de-a VI-a ediţie a Târgului “ALEA 2013 Târg de echipamente şi soluţii complete”. Expoziția va fi amenajată la Alba Mall, în holul central și pe galeriile adiacente.

 Pe durata celor două zile cei interesaţi vor afla totul despre instalații eoliene, panouri solare, pompe de căldură, centrale termice pentru biomasă, mașini și biciclete electrice. Cele mai noi invenții românești în domeniu vor fi expuse în Centrul Comercial Alba Mall. În plus vizitatorii vor putea participa la o tombolă cu premii importante destinată lor.

 În cadrul târgului va fi organizat şi Salonul ECO Inventica –  dedicat inventatorilor, coordonat de Iustin Capră, unul dintre foștii colaboratori al lui Henri Coandă.

 “Intenționăm ca și în acest an Târgul ALEA 2013 să rămână un reper în România pe harta evenimentelor dedicate energiei regenerabile și soluțiilor de eficiență energetică”, a declarat Florin Andronescu, directorul Agenţiei Locale a Energiei Alba.

 Firmele interesate să participe cu stand la acest târg sunt invitate să contacteze Agenția Locală a Energiei Alba la [email protected] sau la telefon 0258813405. La fel ca și în edițiile trecute, nu există taxă de participare pentru firmele expozante.

 Evenimentul este organizat de Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, ADR ”Centru”, Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Alba Mall.

FOTO:  arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea