Rămâi conectat

Curier Județean

26 iunie – 5 iulie 2024: Biblioteca de vacanță, ediția a VIII-a, la Sebeș. Povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” și Centrul Cultural „Lucian Blaga”

Ziarul Unirea

Publicat

în

26 iunie – 5 iulie 2024: Biblioteca de vacanță, ediția a VIII-a, la Sebeș. Povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” și Centrul Cultural „Lucian Blaga”

O vară cu poVești minunate! Începe BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a VIII-a, la Sebeș.

Cărțile sunt superputerea copiilor! Copiii interpretează lumea într-un mod magic, astfel că ne vom bucura împreună și în acest an de povești cu puteri nebănuite la „Biblioteca de Vacanţă”!!!

Primăria Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează, în perioada 26 iunie – 5 iulie 2024, BIBLIOTECA DE VACANȚĂ (ediția a VIII-a) cel mai iubit program estival dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani. Acesta a devenit tradiție anuală, contribuind la dezvoltarea unei comunități de cititori pasionați.

Citește și: VINERI | Workshop-ul „Introducere la algoritmii de creație a imaginilor cu ajutorul Inteligenței Artificiale” cu Mihai Grecu, artist și regizor, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș

Cu bucurie și nerăbdare, dăm start unor noi aventuri în lumea cărților, cu povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, de luni până vineri, între orele 10.30 – 12.00. Ne vom întâlni în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș și în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș. Activitățile variate pe care le-am pregătit sunt menite să cultive dragostea pentru lectură în rândul copiilor și pe perioada vacanței de vară.

Un aspect unic al programului îl reprezintă implicarea biblio-voluntarilor – tineri dedicați și pasionați de lectură, cadre didactice, părinți inimoși și bunici răbdători, care joacă un rol esențial în derularea activităților.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș, bd. Lucian Blaga, nr. 45, tel. 0258/732848, în perioada 17 – 21 iunie 2024!

Numărul de locuri este limitat!

Vă invităm să alegeți bucuria poveștilor și o super-vacanță de neuitat, alături de noi, la BIBLIOTECĂ!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noua grădiniță cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia își deschide porțile în toamna aceasta: Spații moderne și dotări europene pentru preșcolari

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noua grădiniță cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia își deschide porțile în toamna aceasta: Spații moderne și dotări europene pentru preșcolari După 33 de ani în care a funcționat la parterul unei clădiri a Colegiului „Alexandru Domșa”, improprie din punct de vedere al condițiilor și a spațiului insuficient, cu ajutorul primăriei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea