24 noiembrie: TOPUL FIRMELOR 2016 din județul Alba. Camera de Comerț va premia companiile cu rezultate deosebite în activitatea din anul precedent

Topul firmelor 2016 din județul Alba

Camera de Comerț și Industrie Alba organizează Topul firmelor 2016, o manifestare de prestigiu ajunsă la cea de-a XXIV-a ediție. Obiectivul acestui eveniment este promovarea firmelor din județ cu rezultate deosebite în activitatea din anul 2016.

Festivitatea de înmânare a diplomelor firmelor din Topul 2016 și recepția oamenilor de afaceri vor avea loc vineri, 24 noiembrie, la ora 15.00, la sala BallRoom, din incinta Alba Mall din Alba Iulia. ”

Topul firmelor” este organizat în fiecare an de Camera de Comerţ şi Industrie Alba, singura entitate abilitată prin lege să organizeze o astfel de gală şi celebrează realizările remarcabile ale mediului de afaceri din anul precedent. Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie Alba, Corneliu Orzea, la fel ca în orice alt domeniu, și în sectorul economic, performanța trebuie recunoscută.

Topul firmelor, realizat de Camera de Comerț și Industrie Alba, este unul transparent și corect, întocmit în conformitate cu legea, pe baza unei metodologii complexe.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ineptul 26.10.2017 at 22:04

…topul firmelor Romane din judet, cu capital Austriac, Olandez,German, Italian, Francez, Rusesc, Letonian, Chinez, …s.s.m.d.,topul capitalului privat strain din Romania,…ori poate ca gresesc. Sincer nu cunosc transparenta si metodologia complexa, iar fara astea poti fi in eroare mai tot timpul,…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...