Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

24 august 2023| Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară organizează ședințe de lucru în zona Apuseni: Primăriile unde se vor susține

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe ședințe de lucru vor fi organizate în cursul zilei de joi, 24 august, la sediile primăriilor din zona Munților Apuseni, de către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La solicitarea prefectului Nicolae Albu, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară organizează joi, 24 august 2023, în zona Munților Apuseni, la sediul primăriilor Abrud, Câmpeni, Sohodol, Vadu Moților, Vidra și Avram Iancu, ședințe de lucru care vor avea ca obiect prelucrarea modificărilor legislative aduse prin Legea 123/2023 și Hotărârile Comisiei Județene Alba pentru stabilirea dreptului de proprietate nr. 177 din 25 mai 2023 și nr. 227/2023 de modificare a Regulamentului privind organizarea și funcționarea Comisiei Județene Alba pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor și modul de lucru al acesteia cu comisiile comunale.

În vederea aplicării unitare a dispozițiilor legale anterior menționate, vor participa la reuniunile de lucru prefectul Nicolae Albu, doamna Cornelia Țăran –Baba, director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba și specialiști în domeniul fondului funciar din cadrul Instituției Prefectului – Județul Alba.

Pentru clarificarea unor probleme ce decurg din legislația specifică a asigurărilor sociale în sistemul public de pensii la ședințe va fi prezentă și doamna Cornelia Miclea, director executiv al Casei Județene de Pensii Alba.

Ședințele de lucru se vor desfășura la sediul primăriilor, în prezența reprezentanților primăriilor și cetățenilor din zonă, cărora li se adresează modificările legislative, pe care îi invităm să participe în număr cât mai mare, după următorul calendar:

– Sediul primăriei UAT Abrud – ora 9.30;
– Sediul primăriei UAT Câmpeni – ora 10.30;
– Sediul primăriei UAT Sohodol – ora 12.00;
– Sediul primăriei UAT Vadu Moților – ora 13.30;
– Sediul primăriei UAT Vidra – ora 14.30;
– Sediul primăriei Avram Iancu – ora 15.30.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea