Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SÂMBĂTĂ | Judecata poveștilor: Spectacol interactiv dedicat copiilor, a îndrăgitului magician Marian Râlea, în Parcul Tineretului din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SÂMBĂTĂ | Judecata poveștilor: Spectacol interactiv dedicat copiilor, a îndrăgitului magician Marian Râlea, în Parcul Tineretului din Sebeș

Sâmbătă, 19 august 2023, începând cu ora 18.00, în Parcul Tineretului din Sebeș va avea loc un eveniment interactiv dedicat celor mai mici spectatori, care se vor întâlni cu actorul Marian Râlea. Magia poveștilor va fi întregită de participarea copiilor, care devin eroi de poveste. Aceștia vor juca toate personajele principale pozitive sub îndrumarea directă a magicianului Marian Râlea, implicându-se activ în judecata acestora.

Surprize, bucurii pentru cei mici, muzică și dans într-un spectacol special care va avea loc în cadrul festivalului „Armonii în Sebeș”!

Vă așteptăm, cu drag!

Actorul Marian Râlea activează în teatru, televiziune și film. El a absolvit Academia de Teatru și Film, București, promoția 1982. În anul 1991 a devenit realizatorul emisiunii Abracadabra la TVR 1, iar din anul 1995 al emisiunii SuperAbracadabra de la PRO TV.

Câteva roluri în teatru: Amphitrion – în „Amphtrion” – de P. Haks, Victor – în „Victor sau copiii la putere” – de R. Vitrac, Platonov – în „Platonov” – de A.P. Cehov, Chiril – în „Ivona principesa Burgundiei” – de Vitold Gombrowicz, Farfuridi – în „O scrisoare pierdută” – de I. L. Caragiale, Bufonul – în „Regele Lear” – de William Shakespeare, Petruchio – în „Îmblânzirea scorpiei” – de William Shakespeare.

Roluri in filme: Andrei – în „Buletin de Busurești”, Sergiu – în „Păstrează-mă doar pentru tine”, Matei – în „Cenușa păsării din vis”, Dinu – în „Pasaj”, tatăl Irinei în „Luna verde”.

Premii care i-au fost decernate:
– Premiul pentru cel mai bun actor de comedie pentru rolul Lysander din „Visul unei nopți de vară”, W. Shakespeare, la Festivalul Național de Teatru „I. L. Caragiale”;
– Premiul pentru cel mai bun actor al anului pentru rolul Benedict din „Mult zgomot pentru nimic” de W. Shakespeare, rolul Farfuridi din „Scrisoarea pierdută”, după I. L. Caragiale etc.

În prezent este actor la Teatrul Bulandra din București.

Marian Râlea a creat Teatrul Național pentru Copii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea