Rămâi conectat

Actualitate

„11 ani cu Skepsis” – „Bătrânei sau Tinerei?”: Trupa albaiuliană de teatru şi umor vă invită la spectacolul aniversar luni, la Casa de Cultură a Studenţilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trupa albaiuliană de teatru şi umor – Skepsis împlineşte 11 ani, iar cu această ocazie vă invită luni, 20 mai,  la spectacolul aniversar „11 Ani cu Skepsis”.  Evenimentul va fi deschis printr-un moment liric de către Ioan Adrian Popa, după care va urma prezentarea piesei de teatru „Bătrânei sau Tinerei”? – un spectacol inedit, Comedia dell Arte, cu un umor spumos şi aspecte interactive. Spectacolul va avea loc  la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu începere de la ora 17.00.

Spectacolul „Bătrânei sau tinerei” este produs în urma unei colaborări de excepţie prin care grupul a fost iniţiat în abordarea acestui gen de către dl.regizor Eugen Stroe Nacht (Israel), în urma unui proiect desfăşurat în această primăvară.

Biletele la spectacol costă 5 lei şi se pot găsi la secretariatul Casei de Cultură a Stundenţilor din Alba Iulia, începând de vineri, 17 mai 2013, sau la intrare, evenimentul încadrându-se în acţiunea de strângere de fonduri destinată înfiinţării Teatrului Comunitar Skepsis.

Un prim spectacol Comedia dell Arte (Tatăl-Fantomă) va fi prezentat publicului sâmbătă, 18 mai 2013, ca preambul la Noaptea Muzeelor, începând cu ora 17.00, în faţa Sălii Unirii.

Partenerii evenimentului: Fundaţia Inter-Art Aiud, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Sponsori generoşi, care au finanţat proiectele derulate de Asociaţia Grupul Skepsis: S:C. Max Technique S.R.L.; Compania Supremia Grup, S.C. Tiporex S.R.L, Restaurantul Steak House; S.C. Design Revolution S.R.L.;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea