Rămâi conectat

Actualitate

100 000 de euro pentru vopsitul bordurilor, la Sebeș! Ce lucrări cuprinde mega achiziția SPAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

100 000 de euro pentru vopsitul bordurilor, la Sebeș! Ce lucrări cuprinde mega achiziția SPAP

Municipiul Sebeș va beneficia de servicii de peste 100 000 de euro pentru recondiționarea și vopsitul vordurilor, potrivit unei achiziții din SEAP.

Serviciul Public De Administrarea Patrimoniului Sebeș a încheiat un contract pentru lucrări de recondiționat și vopsit borduri delimitare parte carosabilă și scuaruri pe raza municipiului Sebeș.

Potrivit contractului, vor fi curățate mecanizat borduri și elemente scuaruri pe o distanță totală de 10276 metri liniari, urmând să fie degresate și vopsite aceleași elemente. Valoarea totală a contractului se ridică la 499413,60 lei, la care se adaugă TVA, ajungând la suma de 594302,18 lei.

Lucrările vor fi efectuate în municipiul Sebeș și vor îmbunătăți aspectul estetic al zonelor carosabile și pietonale, dar și durabilitatea acestora în timp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea