Rămâi conectat

Curier Județean

10 martie 2022: Scriitorul albaiulian Aurel Pantea, aniversat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Programul evenimentului 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10 martie 2022: Scriitorul albaiulian Aurel Pantea, aniversat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Programul evenimentului

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită astăzi, 10 martie 2022, să îl descoperiți ori să îl aprofundați, prin intermediul scriiturii sale, pe unul dintre cei mai apreciați poeți, prozatori și eseiști ai României, domnul Aurel Pantea.

Distins anul trecut cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria A – „Literatura”, scriitorul albaiulian, despre care ne place să spunem că este al nostru, că ne aparține, iar meritele recunoscute lui s-ar putea cumva, cândva, oglindi și în noi, împlinește astăzi 70 de ani!

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba îi dedică domnului Aurel Pantea o serie de activități, pe parcursul întregii zile, care pot fi urmărite și pe pagina de Facebook a bibliotecii, începând cu ora 9.00. Toate, în cadrul proiectului 4.5 Cafenea Culturală, Aniversări Culturale, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, încadrat în programul 4 IDENTITATE ȘI VALORI CULTURALE.

Vă așteptăm așadar, atât la sediu, cât și pe pagina de socializare, pentru a vă bucura de expoziții și recomandări de carte, materiale scrise, atent organizate și documentate de personalul bibliotecii, avându-l în centru pe scriitorul aniversat: „Medalionul zilei – Aurel Pantea la aniversare”, „Aurel Pantea în colecțiile bibliotecii”, „Aurela Pantea, 70”, „Revista Discobolul și Uniunea Scriitorilor, filiala Alba -Hunedoara”, „Aurel Pantea în presă”, „Aurel Pantea în critica de specialitate”, „Aurel Pantea, universitarul”, „Aurel Pantea, premii și distincții”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea