Rămâi conectat

Curier Județean

1 octombrie: “Balul vârstnicilor”, la Sebeş. Petrecere cu masă festivă şi spectacol artistic, organizată de primărie pentru persoanele de vârsta a III-a, de ziua lor

Alexandra Mates

Publicat

în

07-balul-pensionarilorZiua Internaţională a Persoanelor Vârstnice va fi sărbătorită aşa cum se cuvine, în prima zi a lunii octombrie, la Sebeş. La fel ca în fiecare an, şi de această dată primăria organizează o petrecere dedicată vârstnicilor, menită să le aducă zâmbetul pe buze.  Astfel, de ziua lor, bătrâneii înscrişi la Centrul de zi vor avea parte de o atmosferă de sărbătoare cu o cină specială, asortată cu muzică, distracţie şi voie bună.

 La Sebeş a devenit tradiţională manifestarea dedicată persoanelor vârstnice, de ziua lor, 1 octombrie. În fiecare an Primăria Sebeş organizează o întâlnire a vârstnicilor, în semn de respect pentru cei ajunşi la vârsta senectuţii. Potrivit primarului Alexandru Dăncilă, miercuri, 1 octombrie, la un restaurant din municipiul Sebeş, unde va avea loc „Balul vârstnicilor”, sunt invitate persoanele înscrise la Centrul de zi pentru vârstnici, care funcţionează în cadrul serviciului de asistenţă socială.

 De ziua lor, prin grija Primăriei Sebeş, vârstnicii au ocazia să petreacă momente plăcute într-o atmosferă caldă, primitoare, completată de muzică şi dans.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea