Rămâi conectat

Actualitate

1 ianuarie 2014: Poşta Română a majorat tarifele serviciilor cu procente cuprinse între 20% şi 120%

Dragoş Suciu

Publicat

în

Poşta Română a majorat de la 1 ianuarie 2014 tarifele serviciilor prestate pe piaţa liberă, cu procente cuprinse intre 20% şi 120%. Cea mai mare majorare de tarife se aplică pentru închirierea de căsuţe poştale nenominale, amplasate în locaţii aparţinând reţelei poştale, de la 13,35 lei lunar la 30,00 lei lunar.

Clienţii persoane fizice şi juridice care închiriază căsuţe poştale amplasate în locaţii aparţinând Poştei Romane sunt cei mai afectaţi de aceste scumpiri. O căsuţă poştală închiriată oferă beneficiarului o serie de avantaje, printre care: închiriere nominală sau nenominală, primire corespondenţă, abonamente presa, avizări, ridicare directa sau prin delegat a trimiterilor.

„Redefinirea ofertei tarifare, intrata in vigoare începând cu data de 01 ianuarie 2014, a avut ca obiect serviciile prestate de Posta Romana în afara sferei serviciului poştal universal (n.a pe piaţa liberă). Ultima modificare tarifară aferentă acestor tipuri de servicii poştale a avut loc la 1 ianuarie 2008. Noile tarife sunt determinate de evoluţia preturilor la combustibili şi utilităţi cât şi a costurilor diverselor servicii, înregistrată în perioada 2008 – 2014”, a declarat pentru HotNews.ro Dan Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Poştei Romane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea